DryHop - Hideg komlózás

 

A hideg komlózási technológia az erjesztett sör aromájának, ízének és színének harmonikus növelésére szolgál, miközben az alap kererű aroma változatlan marad.
Cégünk a jól ismert hideg komlózási technológia alapján a komlóból extrakt kinyerésére szolgáló berendezést kínál, kiegészítve az Agrometal által kifejlesztett különleges, infúziós technológián alapuló DryHop-Infusion egységgel.

A DryHop-Infusion egyég az egyedi kézműves sörök gyártásához használatos és lehetővé teszi a sör különböző fajtájú aroma komlóval történő hatékony aromatizálását valamint különböző aromás füvek és fűszer jellegű anyagok extraktjának sörlébe juttatását is.

A technológia sajátosságai

A sör hideg komlózását a sör gyártási technológiájától függően a fermentáció végén vagy az ászokolás kezdetén lehet elvégezni. A hideg komlózás paraméterei, a felhasznált komló mennyisége és komlózás ideje ideje a technológus döntésétől függ.

 

сухое охмеление