Kulcsrakész éttermi sörfőzde

 

Sokéves személyes tapasztalatra alapozott koncepció

Az éttermi típusú sörfőző berendezések technológiájának és formatervezésének koncepciója sokéves tapasztalatunkon alapul. Figyelembe vesszük a fogyasztói érdekeket és a különböző régiókban működő éttermi vállalkozások felépítésének sajátosságait.

Minden egyes projekt - egyedi

A különleges design sikerének kulcsa az alkalmazott  modern technológia, amely széles lehetőséget biztosít a sörfőző kreatív munkájához valamint  a hatékony, korszerű sörfőző berendezés, amely alkalmas különböző magas minőségű kézműves sörfajták előállítására.
Az étterem egyedülálló kialakítású és hangulatú belső térrel rendelkezik, megfelelően a tulajdonos esztétikai elvárásainak….de ezt inkább érdemes megnézni.

Minőség és megbízhatóság

Az étterem vagy söröző kialakítása és mérete jelentősen befolyásolja a sörfőző berendezés elhelyezését. Azonban a tervezési jellemzők semmilyen módon nem csökkentik a berendezések megfelelőségét a legmagasabb gyártási és minőségi követelményeknek.
A berendezés modern kialakítása magas szintű megbízhatóságot és tartósságot biztosít, a sörfőzés részletesen kidolgozott tecnológiája pedig biztosítja  a sör kiváló ízét valamint magas és állandó minőségét.

Az energiaforrások hatékony felhasználása

Az éttermi típusú söüzemi berendezés viszonylag kis mérete nem akadályozza a legfejlettebb technológiák és technikák felhasználását a hő- és villamosenergia-erőforrások megtakarítása érdekében. Az általunk alkalmazott technológia biztosítja a berendezések üzemeltetési költségeinek maximális csökkentését, az optimális energia megtakarítást és a késztermékek hatékony önköltség csökkentését.
Az általunk kifejlesztett sörfőzés technológiai koncepcióban számos korszerű műszaki megoldást alkalmazunk:

- a termikus folyamatok paramétereinek automatikus szabályozása –

- a rekuperációs folyamatok során történő hővisszanyerés –

- a környezeti hidegenergia hasznosítása a „Free Cooling” rendszerrel -

- a hidegenergia akkumuláció során többszörösére növeltük a hidegenergia-tartalékot – ezáltal könnyen kielégíthetjük a csúcsterhelések során fellépő hidegenergia igényt. -

- technológiai folyamatok kombinációja -

- a fűtő- és hűtőberendezések aktív zónáinak növelése

 

 

Пивоварня ресторанного типа
Пивоварня ресторанного типа
Пивоварня ресторанного типа
Пивоварня ресторанного типа
Пивоварня ресторанного типа
Пивоварня ресторанного типа